hårtap

Menn er de som ofte taper mest hår

Menn er de som ofte taper mest hår

Ulike typer hårtap

Hårtap er en veldig vanlig forekomst i dag. Når folk lever lenger, er det rett og slett mer tid for håravfall å begynne å utvikle seg på flere mennesker. Hårtap finnes hovedsakelig blant menn. Millioner over hele verden håndterer for tiden hårtap i forskjellige stadier. Hårtap er ikke noe de fleste ser frem til. Som sådan har mange virksomheter og forskerteam blitt samlet over hele verden for å hjelpe mennesker med å takle hårtap og å finne løsninger.

Hårtap er en veldig nysgjerrig ting. Fordi det er så mange tilfeller av det, er det et bredt spekter av årsaker og optimale løsninger. Hårtap er i veldig stor grad arvelig, så de fleste løsninger fokuserer faktisk på å håndtere etterspillet i stedet for forebygging. Det finnes en rekke belastninger av hårtap med forskjellige frekvenser. Hos https://puregrow.no/ kan du uansett finne produkter for alle slags typer hårtap, slik at du hjelper håret ditt med å bli sterkt igjen. 

Mannlig mønster skallethet

Den mest kjente og anerkjente hårtapet er det som kalles mannlig mønster skallethet. Mannlig mønster skallethet er hårtapet som vi ser i hodene våre når vi tenker på håravfall. Tapet av hårdekning starter litt over pannen og beveger seg sakte mot baksiden av hodet over tid. Noen menn er heldige og ser håravfallet stoppe en del av veien gjennom og bli der resten av livet.

Andre menn er kanskje ikke så heldige. Mange menn ser derimot håravfallet deres fortsette på ubestemt tid til det nesten ikke er noe hår igjen på hodet. I begge tilfeller kan det å ha en slags hårbit presentere en rask og enkel løsning på problemet. For det mindre avanserte håravfallet kan en delvis hårbit fortsatt fungere. For de som har mistet nesten alt håret, ville en full parykk være best kanskje, men hårprodukter fungerer også!