billig parfyme

Sånn finner du din signaturduft

Sånn finner du din signaturduft

Det er utrolig deilig å ha en signaturduft, en som alle forbinder deg med, og alle kan lukte når du har gått forbi – på en positiv måte selvfølgelig. Men hvordan finner man den? Det skal vi se på her. 

Prøv deg frem 

Når man skal finne sin signaturduft, så kan det bli nødvendig å prøve seg litt frem. Man deler dog parfyme inn i noen overordnede kategorier, og det kan være lurt å finne ut av hvilken kategori man liker. Det er orientalske parfymer som er tunge og gjerne krydrede, fruktige parfymer, florale parfymer, fruktig/florale-parfymer, cologne og akvatiske parfymer. Innenfor disse kategoriene finnes det et utall underkategorier, duft er som kjent komplisert, men det kan være lurt å identifisere en overordnet kategori som du kan prøve litt forskjellig innenfor. 

Må parfyme være dyrt?

Fordi parfyme tradisjonelt sett er laget av naturlige ingredienser, som er dyre å fremstille og som skal brukes i store mengder for å destillere de essensielle oljene man trenger for å lage parfyme, så er mye parfyme dyrt. Men i dag kan man produsere i et helt annet volum, og det gjør også at man enklere kan finne parfymer som ikke er så dyre – spesielt fordi man kan finne mange gode tilbud på nettet. 

https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html finner du gode og billige parfymer fra kjente merker, så du kan finne din signaturduft uten å blakke deg. Det er nemlig slett ikke nødvendig. Det finnes mange forskjellige parfymer å velge mellom, og parfymer fra nisjemerker er som regel en hel del dyrere enn parfymer fra kjendiser og designere. Man kan kanskje tenke at dette er for spesielt  interesserte, og hvis du ender opp med å bli ordentlig parfymeinteressert, så er det kanskje noe skal prøve etterhvert. Når du har tilgang på billige parfymer, så er det mye lettere å få prøvd litt forskjellig og funnet ut av hva du liker.