Bitcoin

Det snakkes mye om kryptovaluta i media. De største finansavisene bruker mer og mer tid på å dekke hvilke valutaer som gjør det bra og hvilke som gjør det dårlig. Den valutaen som gjør det aller best er veldig vanskelig å si, men leser man litt i avisen ser man fort hvilke valutaer som gjør det dårlig den dagen man ser på den.

Bitcoin er den valutaen som for aller mest omtale. Det finnes nesten ingen grenser på hvor mye som uttales og hvor mye som skrives om Bitcoin. Man skulle nesten tro at alt i kryptoverdenen dreier seg om Bitcoin. Sånn sett får Bitcoin veldig mye gratis PR.

Kjøpe Bitcoin

Det er to aspekter av krypto som er veldig spennende. Det ene handler om hvordan man tjener penger og det andre handler om hvordan man unngår å tape penger. Snakker vi om Bitcoin, som er den største og samtidig den første valutaen, er det ganske greit. Skal du tjene penger på Bitcoin må du ta en risiko. Det er dette som er grunnsteinen i alle investeringer. Du må ta risiko for å få en fortjeneste. Jo mer risiko du tar jo mer fortjeneste kan du få. Akkurat dette gjør at du kan få til ganske mye. Skal du tjene penger på Bitcoin er det ganske lett. Du må faktisk gå på nett og kjøpe din første Bitcoin. Det er dessverre ingen vei utenom. Du må kjøpe Bitcoin på rett tidspunkt for deretter å selge dem når du ser at det går veien.

Selge Bitcoin

Bitcoin er ganske en av vårtids mest spennende innovasjoner. Det finnes ingen grenser på hvor mye penger du kan tjene på Bitcoin. Flere historier snakker og forteller om hvor heldig man kan være om man var på rett plass til rett tid. Her er det ikke for sent. Du kan fortsatt være med på en skikkelig opptur. Det som teller er at du selger når du kan og selger når du treffer rett. Mange snakker om at du må kjøpe på rett sted. Det stemmer. Mye handler om det å kjøpe for rett pris. Samtidig kan det også sier at mye handler om det å selge på rett pris. Har du kjøpt dyrt er det viktig at du ikke kaster deg over tastaturet og selger med en gang det går dårlig.

Investeringer handler om å selge og kjøpe med is i magen. Eier du Bitcoin og det går dårlig må du sitte uten å selge. Du kan følge med en kurs ganske langt ned før det plutselig snur igjen og du er over der du var, fordi du ikke solgte. Selger du for tidlig ender du opp med å ta et stort tap. Når tapet er tapt må du tjene det inn igjen raskest mulig. Da blir det fort like mye stress som tidligere.

You may also like...