Hårfjerning

Slutt med uønsket hårvekst

Slutt med uønsket hårvekst

editorial

Er du lei av å bruke tid og energi på å barbere deg på ben, under armene, fjerne hår ved overleppen osv.? Da kan hårfjerning med laser kanskje være den riktige løsningen for deg. Her blir du nemlig kvitt din uønskede hårvekst, så du kan glemme alt om tradisjonell hårfjerning i hverdagen.

Hårfjerning til hele kroppen

Hårfjerning kan oppnås ved bruk av en avansert laser som kan anvendes på hele kroppen. Det vil si at du kan bruke det til ben, armer, ansikt, bikinilinje eller andre steder der du har uønsket hårvekst. Metoden kan brukes på alle hud- og hårfarger untatt helt hvite eller grå hår, og det kan anvendes på alt fra lette «dun» til kraftig hårvekst.

Metoden kan være relevant for deg som sliter med uønsket hårvekst på grunn av for eksempel hormonelle, arvelige eller medikamentelle årsaker, eller hvis du bare er lei av hårvekst på steder der du ikke ønsker det. 

Hårfjerning

Slik fungerer det

Den moderne teknologien anvender en såkalt diodelaser som sender ut radiofrekvens og optisk lys på samme tid. Dette vil gi en permanent hårfjerning i løpet av et antall behandlinger som varierer avhengig av plassering, hårenes tykkelse osv. Behandlingen fungerer på hårene i én av deres tre vekstfaser, og siden alle hår ikke befinner seg i samme stadie hele tiden, så er det alltid nødvendig med flere behandlinger for å oppnå et ferdig resultat.

Teknologien kan anvendes på dybe hårrøtter opp til 7 mm, men også på de fine og tynne hår ved for eksempel overleppen. Det kan fungere på grå og hvite hår, men her er effekten veldig liten, så dette anbefales i utgangspunkt ikke.

Du kan besøke https://klinikkoslo.no/haarfjerning/ for å bli klokere på permanent hårfjerning med laser, og få svar på alle dine spørsmål. Her kan du også bestille en konsultasjon for en personlig vurdering.