Campingvogn

Drømmer dere om campingvogn eller campingbil?

Drømmer dere om campingvogn eller campingbil?

Drømmer dere om campingvogn eller campingbil?

Når man tenker på det å dra på ferie med campingvogn eller campingbil er det primært to typer mennesker som dukker opp i hodet mitt. Det er tyskerne, som invaderer Norge om sommeren, kjører rundt i svære bobiler og tar opp masse plass rundt omkring på rasteplasser. Men de går aldri på fjellet og man føler litt at de bare kjører og ser, uten å egentlig gjøre så mye.

Så har du de som er litt mer young and wild and free typene. De som vil leve primitivt. Reiser rundt, sover i bilen, går i fjellet og bader nakne i havet. 

Jeg vet ikke om du er en av dem eller ingen av dem. Men uansett om du er det eller ikke, så kan det livet fortsatt være noe for deg. For selv om stereotypene fortsatt eksisterer, med rette, så er det ikke dermed sagt at det er de eneste måtene å gjøre tingene på. For noe av det beste med å kjøpe en campingvogn er at det ikke er noen regler for hvordan det blir en del av livet ditt eller feriene skal se ut.

Kjøp det du aller helst ønsker deg

Vi kjøpte en ny campingvogn på https://namsosfritid.no/ i vår fordi vi endelig hadde bestemt oss for at i år skulle være året vi hoppet i det og investerte i fremtidens ferier. Vi bor i relativ kort kjøre-avstand til helt fantastisk steder, der vi ønsker å tilbringe helger for eksempel, og føler at denne investeringen kommer til å gjøre drømmen om en mer spennende hverdag med reiser og naturopplevelser mulig.

Det er noe jeg vet mange drømmer om, så hvis noe er dette en oppfordring til å ta drømmen på alvor og gi dere selv muligheten til å utforske alt det vakre som landet vårt er.