dører

Grep som gjør boligen ny på 1-2-3

Grep som gjør boligen ny på 1-2-3

Det er kanskje ikke så mye som skal til for å fornye boligen din som du kanskje tror. Mange tror at fornyelse nødvendigvis trenger å innebære full oppussing fra gulv til tak, men det er ikke tilfellet. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan fornye boligen med forholdsvis enkle grep. Det er kanskje ikke så omstendelig som du tror. 

Ta fatt på malekosten 

Det er ikke noen hemmelighet om at de fargene og teksturene vi omgir oss med har mye å si for hvordan vi føler oss og har det i et rom. Det er også i stor grad tilfellet med hjemmet vårt. Mange tror at de må skifte ut hele interiøret når de føler at det er på tide med fornyelse, men i mange tilfeller er det faktisk nok bare å ta malekosten fatt og male en vegg eller to.

Er det litt varme du vil introdusere i et minimalistisk hjem? Ja, da er det faktisk bare å gå i gang med å male i en varm og innbydende farge, så endrer stemningen i rommet seg. Hvis du ikke skal skifte ut resten av interiøret, er det lurt å sørge for at den eller de fargene du velger rent faktisk samsvarer med resten av innredningen. 

Skift ut dørene

En annen ting som folk ikke tenker på kan skiftes ut, er dørene i boligen. På https://klarvinduer.no/dorer kan du se mange gode eksempler på billige dører. Det er nemlig sånn at dører faktisk også kan endre helhetsinntrykket på boligen din betraktelig.

Mange vet bare ikke at det er noe man forholdsvis enkelt kan skifte ut selv, eller få noen til å skifte ut. Med nye dører, får du et oppgradert look og kan enkelt endre uttrykket og stemningen i et rom. Det kan være mer moderne eller mer klassisk – det er helt opp til deg.