Parajumpers

Invester i en skikkelig god parajumpers dame

Invester i en skikkelig god parajumpers dame

Vinteren i Norge er kald. Og vinteren i Norge er ikke bare kald, men den er også mørk og skikkelig lang. Så lang at den føles helt uendelig noen ganger. Og når vinteren føles uendelig er det noen ganger vanskelig å finne motivasjonen til å gå ut – enten det er for å kle på seg og kjøre til lunsj et sted, eller om det er for å kle på seg og gå en lang tur ute i vinterværet.

Det å ha en skikkelig god parajumpers dame kan være akkurat det man trenger for å komme seg ut, når været ikke føles som at det vil tillate det. Jeg investerte i en parajumpers dame i fjor og jeg må sørlig innrømme at jeg aldri har vært så lite kald som i fjor vinter. Og faktisk var jeg mye mer ute enn vanlig på grunn av pandemien og det eneste vi fikk lov til var å gå tur.

Det å ha skikkelig gode vinterklær er noe av det aller viktigste når man skal komme seg igjennom en vinter som den norske vinteren. Det er bare ikke noe som er mer demotiverende enn å føle at man ikke har lyst til å gå ut, bare fordi er kaldt.

Frisk luft er både sunt og nødvendig

Det å ha bra not utstyr til å være varm nok ute om vinteren er viktig for både mental og fysisk helse og med et merke som Parajumers, som er spesialister i kaldt klima, har jeg fått akkurat det jeg trengte for å få en skikkelig god vinter i fjor.

De ble grunnlagt med tanken og ambisjonen om å ville være både varme, praktisk og stilfulle, og jeg tror den kombinasjonen er akkurat det vi trenger når vi bor i et land der lang og by er like relevant.