tannlege

Tannlegekontor med to stoler

Tannlegekontor med to stoler

Vi er glad for bedøvelse hos tannlegen

Er det en ting de fleste barn gruer seg til, så er det å gå til tannlegen. Det er fordi en her tross alt skal gjøre noe som opp gjennom årene har blitt regnet som virkelig smertefullt. Vi vet alle om hvor ille våre foreldre synes at borring i hull var. Allikevel er ikke dette nødvendigvis tilfelle lenger, og med en profesjonell tannlege i Trondheim for eksempel kan du få en ganske så behagelig opplevelse.

Dagens moderne bedøvelse hos en tannlege i Trondheim er nemlig ikke som den en gang var. Det var tross alt en gang i tiden der bedøvelsene ikke var helt garantert å fungere, og hvor en kunne få riktig vondt bare av bedøvelsen i seg selv. Du har sikkert hørt enkelte eldre som har hevdet at det å bare borre hullet uten bedøvelsen er en bedre opplevelse enn å velge bedøvelsen med på kjøpet. 

Barna har ingenting å frykte

Leter du etter en tannlege i Trondheim der barnet ditt ikke har noe å frykte? Vel, det finnes absolutt. Tiden er inne for å forstå at tannlegene har utviklet seg utrolig mye med årene. Aldri før har vi hatt bedre kontroll på bedøvelsen, og i dag hjelper denne faktisk mange med tannlegefrykt å innse det faktum at det å gå til tannlegen hverken trenger å være skummelt eller spesielt smertefullt. 

Barnet ditt har ingenting å frykte, og selv om det å gå til tannlege for deg en gang på 70-tallet nok lignet på tilstandene i U-land den dag i dag, så har vi ikke de samme vilkårene i Norge i dag selvfølgelig. Derfor har ikke ditt barn noe å frykte, og dette kan du kommunisere for å roe dem ned så klart. Uansett vil de derimot motta en leke når de er ferdige.