seng

Tips til deg som skal kjøpe ny seng

Tips til deg som skal kjøpe ny seng

Er det på tide med en ny seng? Da kan det være lurt å ikke gå for det første og det beste, men heller ta seg litt tid til å researche på forhånd og få noen gode tips til hvordan du velger den beste sengen. Det er nemlig mange ting man skal ta høyde for – og det kan du lese mer om her, så du kan finne den perfekte sengen for deg.

Hva skal jeg velge? 

Det er mange senger og sengetyper å velge mellom på markedet, men det er ikke så lett å vite hva man skal velge. Det kommer nemlig i stor grad an på behov, og derfor er det ikke helt lett å finne ut av hvilken sengetype man skal gå for.

De største sengetypene på markedet er det man kaller kontinentalsenger. Det er en seng i hele tre lag, der alle lagene i sengen arbeider iherdig for å gi deg den beste mulige støtte og komfort når du sover. Det er dog viktig at du velger riktig fasthet på madrassene, men dette gjelder faktisk for alle sengetypene du kan finne på markedet i dag. 

En annen populære sengetype, er det som kalles en regulerbar seng. En regulerbar seng,  er en seng som kan justere liggestillingen etter behov. Den er perfekt for deg som sliter med å få finne en god sovestilling, for deg som har ryggproblemer, som snorker eller som er gravid. Det er også en utrolig deilig seng å sove i når man er forkjølet, fordi man enkelt kan heve hodet litt. 

En rammemadrass er også populær, og er et litt enklere alternativ til de to andre. 

Kjøp din nye seng på nettet 

Du finner mange gode senger på nettet og du kan enkelt kjøpe seng online. Det eneste du trenger å gjøre, er å finne ut hva slags sengetype du vil ha, hvilken størrelse og fasthet du trenger, så er du faktisk helt i mål.